středa 28. srpna 2013

Psaníčko

Ahoj,
myslím, že na rčení "Co je malé, to je milé" něco je a pokud jde o malá psaníčka, nepodceňovala bych to. Jsou to krásné a půvabné módní doplňky a rozhodně se hodí, když jdete večer ven za zábavou a nechce se vám tahat obrovská taška, kterou nosíte i do školy či práce. Co se týče kabelek všeobecně, vyplatí se do nich investovat více. Já bych vám nyní představila pák krasavců, různých cenových dostupností ;)


F&F - 149kč

Lindex - 165kč
Fourth Line Purse no. 28
Dara Bags - 899kč 
Big Party Candy
Candy Kabelky . 990kč
<span class="fancybox_title"><div class="fancybox_leftTextDiv"><p class="fancybox_name"> First Line Purse no. 99</p><div class="clearFloat"></div><p class="fancybox_order">Fotografie: 1/4</p><div class="clearFloat"></div></div><img class="fancybox_icon" alt="zoom" src="/Content/images/Common/singlezoom_20x20.png"><div class="fancybox_rightButtonDiv"><a class="fancybox_button" target="_blank" href="/Content/uploads/items/69VJ1WgP-detailReal.jpg">Plná velikost</a><div class="clearFloat"></div></div></span>
Dara Bags - 1100kč

Guess - 2800kč

Bottega Weneta - 19 900kč


Které se nejvíce líbí vám?

3 komentáře:

  1. Mě se psaníčka líbí ale sama zatím žádné nemám

    OdpovědětVymazat
  2. To z Lindexu je krásné! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tozhodne mám najradšej štýl takýchto listových kebliek ako od Lindexu .. Bohužiaľ tam toho ale veľa nedáte :D Inak je to krásne :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat