středa 25. prosince 2013

Essence - Love Letters

Essence Love Letters Trend Edition
"Romantickou náladu ti přináší trendová edice love letters. Blíží se Valentýn a s ním i doba tradičních romantických dopisů a přání. Ať už dopis posíláš nejlepší kamarádce nebo svému miláčkovi, s pomocí roztomilých zamilovaných doplňků určitě najdeš ta správná slova a komplimenty.Jemné pastelové odstíny a třpytivé efekty obměkčí každé srdce. Určitě se zamiluješ do paletky očních stínů, do setu s razítky nebo do úžasného zápisníčku."
 Takhle popisuje svou novou kolekci sám essence. Do Česka by měla dorazit v únoru 2014.
Essence Love Letters Trend Edition Eyeshadow Palette
Paletka šesti odstínů, 4 jemné pastelové, teplá hnědá a studená černá. Dá se s ní vytvořit mnoho variant líčení od romantického až po párty look. Všechny jsou třpytivé a je k nim oboustranný pěnový aplikátor.
Essence Love Letters Trend Edition Eye Pencil Duo
Tužka na oči ve štříbrném a modrém odstínu. Na druhé straně tužky je houbičkový aplikátor pro vytvoření kouřového efektu.
Essence Love Letters Trend Edition Highlighter Powder
Rozjasňující pudr v jemné broskvové barvě. Je ozdoben zamilovaným reliéfem.
Essence Love Letters Trend Edition Jumbo Sheer Stick
Jumbo sheer stick je barva na rty v tužce se spoustou shimmeru ve dvou odstínech - broskvová a jemná růžová.
Essence Love Letters Trend Edition Stampy
Sada razítek na nehty. Princip je jednoduchý - Nalakujete si nehty tmavým lakem a pomocí sady si na nehty nanesete nějaký zamilovaný symbol. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že je to velmi složité a pokud nemáte dost trpělivosti, na tento produkt se ani nedívejte.
Essence Love Letters Trend Edition Nail Polish
Pět dlouhotrvajících odstínů laků na nehty pastelové růžové, modré, meruňkové, jemně šedé a tmavě inkoustové, která se navíc hodí na na razítkování.
Essence Love Letters Trend Edition DiaryEssence Love Letters Trend Edition Powder Paper
Klasické kravinky, které essence musí nacpat do každé limitky. Zápisníček a matující papírky, které jsou docela dobré, ale jak v které limitce.
Tato limitka není špatná, ale na můj vkus příliš přeslazená. Moc růžové s srdíček.. Vím, to k Valentýnu patří, ale na mě je to trochu moc. Asi se podívám na ten rozjasňovač a tužky na oči, nic jiného mi do oka nepadlo.

Líbí se vám tato limitka? Nebo je na vás té růžové moc?

1 komentář:

  1. Ohledně značky Essence - rozhodně si nemyslím, že je úplně špatná, z takové té běžné drogerie to je dokonce už i ta známější a neřekla bych, že nekvalitní značka, ale jsou i kvalitnější značky třeba tato. Aspoň mám takový názor, protože si myslím, že přírodní kosmetika je v mnoha ohledech lepší, než ta běžná a to nejen k nám, ale i k naší planetě.

    OdpovědětVymazat