pátek 15. února 2013

3. Giveaway

Ahoj,
dnes mám pro vás v pořadí 3 giveaway. Vy jste si odhlasovali, že chcete paletku MUA. Vzhledem k tomu, že byl Valentýn, jsem se rozhodla udělat Velkou giveaway o rovnou 4 paletky!! 
1. cena je Paletka Immaculeate s 24 stíny
2. cena je Paletka Pretty Pastels s 12 stíny
3. cena je Paletka Dusk til Down s 12 stíny
4. cena je Paletka Starry Night s 12 stíny
Tak doufám, že se vám tato giveaway líbí. Je opravdu velká a byla opravdu drahá, takže pravidel bude tentokrát trochu víc.
Pravidla:
1. Být mým pravidelným čtenářem přes GFC
2.Pokud budete sdílet tento článek někde na facebooku, blogu a nebo dáte like TU můžete napsat komentář navíc.
3.Napsat zde na blogu ještě jeden komentář
4. Napsat mi do komentářů váš vztah ke kosmetice, k módě nebo k něčemu, o čem blogujete. Dejte si záležet, protože tentokrát nebude vybírat random, ale já vyberu 30 nejlepších komentářů, a pak bude moje kočka losovat 4 výherce(chtěla jsem být originální :D).
5. Napsat svůj Mail, ať vás mohu v případě výhry kontaktovat
Giveaway končí 1.3.
edit: bude to tak že 3 lidi vyberu podle komentáře, a 4 bude opravdu random!!

63 komentářů:

  1. sleduji...můj vztah k módě? Mno ještě asi před rokem jsem projížděla různý fashion blogy a vzdychala nad oblečením, které jsem si se svýma 97 kilama nemohla dovolit..Teď se svýma novýma 61 kilama šetřím a v dubnu jedu na velikánské nákupy do Prahy! :D Takže z toho vyplívá, že miluju všechno, co se oblečení a i kosmetiky týče :) :D
    mandragerka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. taky sleduji. Já mám vztah ke kosmetice takový, že mě fascinuje co všechno ten makeup dokáže a strašně ráda se od těch nejlepších youtube guru učím nové věci a vychytávky. Ale stejně mě nejvíc baví halloweenský make-up nebo přeměna na chlapa a tak podobně co už jsem dělala, tam se můžu pořádně vyřádit a můžu být taky na chvíli někým úplně jiným:)))
    christina.deneuve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kozmetika sa stala mojim koníčkom len pred niekoľkými rokmi. Vlastne ani neviem, kedy som si ju stihla tak obľúbiť. Kedysi som mala len jednu malú krabičku, v ktorej bolo niekoľko kozmetických kúskov. Dnes sa mi kozmetika pomaly nezmestí do skriniek :D Ešte na strednej škole som sa čudovala, ako môže mať moja spolužiačka 30 lakov na nechty, ja ich mám dnes 55. Veľmi ma baví byť beauty blogerkou, rada píšem recenzie, rada skúšam nové produkty. Jednoducho milujem tie farby - podľa toho aj môj názov blogu Sue and colours. Vždy keď vidím ako úžasne dokáže líčenie človeka zmeniť, ostávam v nemom úžase. Nie som profesionálna vizážistka a okrem seba a maminy som ešte asi ani nikoho nelíčila, ale raz by som chcela aj ja byť majsterkou kozmetického štetca. Na kozmetike milujem všetko od farieb, vône až po design obalov. Myslím, že pri nej sa tvorcovia môžu dokonalo vyblázniť a ja ich snahu zakaždým ocením. Okrem lakov na nechty je mojom závislosťou aj bižutéria a to predovšetkým náušnice. Po páre číslo 70 som ich radšej prestala rátať. :D Mám hádam všetky druhy - drahé šperky, lacnejšiu bižutériu, pierkové, korálkové z FIMA, špicov i retiazok. Ručne robené aj tie, ktoré sa predávajú na tucty.. Je to jednoducho mánia, s ktorou keď raz človek začne, je ťažké prestať.. Ale mňa to baví a je to pre mňa koníček tak ako pre niekoho trebárs spev či tanec :-)

    Prajem krásny deň
    sueandcolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Zdieľala som tvoju giveaway v menu môjho blogu pri ostatných zdieľaných GA :)

    http://sueandcolours.blogspot.sk/

    sueandcolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. 1. sleduji jako ilonkastrejcova :))
    2. sdílím
    3. komentář jsem přidala zde: http://lovemystylee.blogspot.cz/2013/02/yves-rocher-hydra-vegetal-cream.html
    4. Hlavním důvodem proč mám kosmetiku ráda je i to, že je to můj koníček. Největší vztah ke kosmetice mám ke kosmetice dekorativní hlavně, protože ráda zkouším nová líčení, převážně očí, někdy jsou i velmi ujeté :D ale ráda taky používám krémy na mou problematickou pleť, které prospívají, protože se mi loupe, nebo mám ráda i různé tělové másla co používám po koupeli. Mezi další mou oblibou jsou také laky na nehty převážně opi, essie a china glaze, laky požívám velmi často a ráda si na nehty kreslím i nějaké ty obrázky, ale to většinou jenom na 2, protože bych z toho kreslení zcvokla :D Ale nakonec hlavním důvodem mojí oblibě ke kosmetice je to, že mě to prostě baví a ráda líčím i jiné :)

    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. sdílela jsem na fb zde: http://www.facebook.com/ilonkastrejcova

    ilonkastrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetika je něco, co mě neustále překvapuje a baví. Miluji objevovat novinky, zkoušet je :) Miluju vůně, které výrobky můžou mít a zázraky, které s nimi dají vytvořit!
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tákže ja a kozmetika..mám 17 rokov líčiť som sa začala tento posledný rok..predtým som používala len špirálu, lesk na pery a ked tak púder..no ako som prišla na strednú, začala sa moja kolekcia veľmi rýchlo rozrastať. Začala som sledovať blogy a túžiť po takmer každom výrobku, ktorý blogerka použila. Moja obľúbená značka bola essence, no po chvíli som zistila, že takmer už všetky ich výrobky mám. Preto sa nesmierne teším na každú limitku a nové výrobky. Okrem špirály som používala bázu pod očné tiene, tiene, linku. No napriek tomu sa stále snažím líčiť prirodzene a používam len hnedé, béžové a iné prírodné farby. Začala som si upravovať obočie, používať bronzer alebo tvárenku, bázu pod makeup. Rovnaký "pokrok" som urobila aj v pleťovej kozmetike. Začala som používať kvalitnú Biodermu a peeling je neodmyslitelná súčasť môjho života.
    Milujem kozmetiku a strašne ma baví skrášlovať či už seba alebo niekoho iného. Horšie však na tom sú moje zásuvky, poličky a skrinky, ktoré už plačú od toho, aké sú plné :D ..je toho ešte vééélmi vela čo by som ti dokázala o kozmetike povedať, ale radšej to tu nebudem spamovať a vytvárať nechutne dlhý a nudný komentár:)
    silviau21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Můj vztah k těmhle věcem? Je to už nějaký ten pátek, co jsem se o tohle začala zajímat trochu víc. vždycky jsem chtěla být tak trochu svá, nebýt jedna z davu. Všichni šli v černé, já v béžové.. prostě víš jak to myslím:) Miluju Háemko a všechny podobné obchody, je to pro mě jako paradise. Možná někomu přijde nesmyslné, takhle se zaobírat oblečením, ale ať si říká každý co chce, podle mě je to právě ta věc, díky které ze sebe děláme toho, kým jsme:)) A o kosmetice? tak to by bylo na další dlouhý komentář :D
    Em.holbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Můj vztah ke kosmetice? Líčit jsem se začala před 2 lety. Jako většina z nás jsem začala s máminou řasenkou. Potom jsem k narozeninám dostala černou tužku od Miss Sporty, které byla hrozná a pořád se rozmazávala. No a tak začala moje pověst emařky:) Nakonec jsem si pořídila za půl roční kapesný tu velkou paletku z ebay a začala jsem se líčit hodně barevně. Mám ráda rtěnky, je to věc, která osvěží naprosto cokoliv. O tělo pečuji s Baleou a zatím přežívám :) Co se módy týče, jsem docela barbar, obzvlášť na podzim nebo v zimně, kdy si natáhnu legíny, černej kabát, tlustou šálu kozačky na podpatku. V létě jsem kreativnější, nosím hlavně věci z New Yorkru a H&M a sandály na klínu. Bižu moc nefandím, jsem hodně aktivní a vadí mi neustálé cvakání. Má dírky, ale do nic dávám je naušnice ze zlata, na ostatní mám alergii.
    Zatím nebloguju, ale mám to v plánu. A paletky, jako je MUA by mi s tím jistě pomohly, takže výhra by byla fakt super.
    P.S. Viděla jsem na jednom blogu, že jsi taky vyhrála giveaway, tak velice gratuluji .)
    kikyjilousek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Takže za první bych chtěla říctže lepší ceny jsi nemohla vybrat =D :)..strašně ráda bych už dlouho něco zkusila od MUA a na když sem slyšela,že jsou dvojčata paletek Urban Decay,tak některou z nich toužím vyzkoušet :)..Co se týče k vztahu k módě a kosmetice,bižu,tak k bižuterii jsem se dostala už na základní škole kde jsem nosila každý den jiné doplňky a všechno ladila do jedné barvy a hrozně mě bavilo vyrábět si vlastní bižu,dnes už se víc zaměřuju asi na oblečení a make-up a bižu mi leží v šuplíku,ale sem tam od času si také něco vemu ještě,ale spíš jeden stříbrný řetízek a ten nosím pořád.Módu mám ráda sportovně elegantní,od každého kousku něco jiného,líbí se mi dělat změny a jako muj oblíbený doplněk ted jsou asi šátky a květiny do vlasů.K make-upu bych asi řekla to,že dřív jsem to až tak neřešila ale od střední školy jsem se o kosmetiku začala dost zajímat,hodně čtu blogy,články,sleduji různá videa na youtube a hledám inspiraci.
    Moc obdivuju holky co vedou blog nebo přímo natáčejí videa,ja bych to asi nezvládala :)
    To by bylo asi tak vše.Přeji pěkný víkend :)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Můj vztah k věcem, o kterých bloguji? Tematicky k tomuhle blogu je to kosmetika. Řekla bych, že je to pro všechny příslušnice ženského pohlaví stejné. Chceme se líbit. A teď nemslím jen klukům ale hlavně sami sobě. Když se hezky nalíčíme nebo nám nějaký krém zlepší pleť, tak nám to zvedne náladu a možná i trochu sebevědomí.
    Potom bloguji o knížkách. Ty miluju od malička. Celý život jsem byla knihomol. Asi mě baví přenášet se do jiných světů, kde se dějí úplně jiné věci jak v realitě nebo sledovat psychologii postav. Člověku to dává jiný pohled na život.
    A nakonec bloguji o DIY a vintage věcech, hlavně bytových doplňcích. K tomu mám hodně vřelý vztah. Žiju totiž v pokoji s bráchou, tudíž si nemůžu udělat pokoj podle svého a tak se sažím aspoň maličkostmi zlepšit svůj pokoj a hlavně sním, jak to bude super až se přestěhuju k příteli a časem si z tam udělám vintage království (i kdyby to měl být jen jeden koutek):D

    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Úžasný giveaway!! :-)
    Sleduji přes GFC jako Pavlína Šarovská.
    Jedním slovem, MILUJI KOSMETIKU, nejen proto, že jsem žena. :-D Ale obvzláště proto, že je tolik druhů, kosmetických značek, zemí původu. Nejraději, ale asi mám přírodní rostlinou kosmetiku (zejména od Yves Rocher, původem z Francie) Mám ráda jejich krémy, makeupy, přípravky do a po koupeli, atd. mají toho ve své nabídce opravdu hodně. Jedním slovem si libuji nad těmito přípravky. Dalším důvodem proč si mě tato kosmetika učarovala, je ta široká škála výhod, slev a cen, které se získávají snad při každém nákupu. :-)
    Můj nejoblíbenější kosmetický přípravek od Y.R. je beze sporu maska na obličej z Marockého Kaolínu, ta nejenže krásně voní a vypadá, ale je zejména velmi účiná!!
    Tak snad budu mít stěstí! ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. od augusta keď som začala blogovať mi nestačí jedna polička na kozmetiku. mám dvoch bratov a polku ich poličiek. celkovo blogujem asi 6 rokov. čo je nenormálny čas. "kozmetikovať" som naučila aj mamku a kamarátky. každý chodí do drogerky so mnou aby som mu poradila či je lepšie hento alebo toto. ešte že nerecenzujem toaletný papier... :D
    móda. od kedy u nás v meste otvorili OC s oblečením čo sú asi 3 či 4 roky je to naše mini oc môj dobrý kamarát v ktorom je viac kamarátov. :D také takko fashion odtiaľ mám biely sveter za 1,49€ aaach to bol raj keď som platila ;D. môj štýl je jednoduchý ale zato pekný, elegantný, športový a pohodlný. nie som hoperka, emáčka ani nič také som sama sebou ;)

    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Je mi sice už 21 let, ale pořádně se malovat jsem začla teprve před půl rokem. Hlavním důvodem asi bylo to, že jsem do té doby nosila brýle a přišlo mi že to ani nemá cenu nějak si malovat oči, že to ani nejde pořádně vidět:Da taky jsem si ráno ráda pospala:D ale od té doby co jsem se odhodlala k nošení kontaktních čoček jsem si líčení oblíbila. Pořád sleduju různé blogy, rady a videa a fakt mě to baví:)

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám taková období, jedno období mě bere móda, pak zase kosmetika, momentálně mám kosmetické období, v létě to bylo módní období :D Kosmetiky mám celkem hodně, ale když jsou viděla nějaká make up videa od blogerek, tak toho mám sotva polovinu :D Oblečení je tak v míře, ráda se oblékám výrazněji a ráda se od ostatních odlišuju. Nemám moc ráda styl džíny a obyč tričko s nápisem, to má na sobě každá druhá holka. Ráda oblečení nakupuju i v sekáčích, někdy tam člověk objeví fakt pěkné kousky za pár korun, které jen tak někde neseženu.
    Tinka.linka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sdílím na svém blogu vpravo nahoře nad profilem v sekci giveaway: http://brunettes-world.blogspot.cz/

    Já mám taková období, jedno období mě bere móda, pak zase kosmetika, momentálně mám kosmetické období, v létě to bylo módní období :D Kosmetiky mám celkem hodně, ale když jsou viděla nějaká make up videa od blogerek, tak toho mám sotva polovinu :D Oblečení je tak v míře, ráda se oblékám výrazněji a ráda se od ostatních odlišuju. Nemám moc ráda styl džíny a obyč tričko s nápisem, to má na sobě každá druhá holka. Ráda oblečení nakupuju i v sekáčích, někdy tam člověk objeví fakt pěkné kousky za pár korun, které jen tak někde neseženu.
    Tinka.linka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem pravidelným čtenářem :)
    Blog nemám takže nebloguji o ničem :D Ale asi před 3mi měsíci jsem narazila na blogy o kosmetice a módě, asi 2 čtu opravdu od té doby, mám je uložené do záložek a dívám se denně jestli mají nové články. Nedávno jsem začala prohlížet i jiné a opravdu mě fascinuje, co některé holky dokážou vytvořit za outfity nebo krásné líčení a podobně. Miluju nakupování oblečení i kosmetiky, když to finanční situace dovolí :D Se svou postavou sice nemám nějaké extra možnosti co se týká módy, ale snažím se hledat co mi sluší a líbí se mě i ostatním a není to zas tak těžké :) Co se týká kosmetiky, nelíčím se nějak výrazně, používám jen make-up, tekuté linky, řasenku a nedávno jsem začala používat tužku na obočí. Jinak miluju všechno voňavé takže tělová mléka, másla, sprcháče a balzámy na vlasy, to je moje! :D Občas bych chtěla být jako některé blogerky, které mají opravdu velký šatník i sbírku kosmetiky :3 Blogy mi dávají hlavně inspiraci, sice tu asi píšou hlavně holky co mají také blog, ale mě to prostě baví číst :) Paletky jsou moc krásné :)
    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Sledujem ako Vik Ppop
    Ďalší komentár som napísala tu : http://lovemystylee.blogspot.cz/2013/02/yves-rocher-hydra-vegetal-cream.html
    No a vzťah ku kozmetike? Mám 17 rokov a a prvý krát som špirálu mala v 11 :D áno ja viem je to skoro, ale potom som s tým práveže prestala a znovu som si špirálu dala až na začiatku tohto školského roku... a od vtedy ako by sa s tým vrece pretrhlo :D kúpila som si make-up, bázu pod make-up linku, atď... dokonca som si vypratala všetko z môjho písacieho stola a spravila som si z neho toaletný stolík :D No pohľady mojich rodičov som potom radšej ignorovala :D okolie mi hovorí, že som nejako opeknela odkedy sa maľujem, čo mi samozrejme lichotí, no na druhej strane si vždy pri toom uvedomím, že v skutočnosti som neopeknela- to len ten make- up.. no nevadí...no takže by som to zhrnula tak, že ku kozmetike mám pozitívny vzťah :D
    a e-mail: vik.ppop@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Přidávám komentář za sdílení zde: https://www.facebook.com/lucie.prokopova.77/posts/426441590776180
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji a tedy ke kosmetice a modě. Myslím si, že obojí je důležité. Kosmetika a moda vás dělá reprezentativním a mnohdy taky něco o vás poví. To, jak chodí lidé oblečení( a nejde tu o značky) a jak chodí upravení( hezky upravené vlasy, nehty, i vůně je důležitá), to vše o vás něco vypovídá a nějak charakterizuje. Je to taková psychologie. Mnoho lidí vám řekne, na zevnějšku nezáleží, záleží na srdci. Ano, to je pravda. Ale ruku na srdce, co by vám bylo příjemnější? Bavit se člověkem, který je slušně upravený nebo s člověkem, který nad sebou rezignoval a jeho zjev vás spíš odpudí?

    A abych ještě upřesnila, co myslím tím upravený, tak doopravdy myslím takové věci, co by měly být základem. Učesané vlasy, jemně upravená tvář, čisté a slušné oblečení( a celé to jako bonus završit hezkým chováním). :-) Takové extrémy jako zmalovaný čarodějnice na 20cm podpatku a se sukní až ke krku nekomentuji. To je kapitola samo o sobě. :D

    habart.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Sleduji
    Můj vztah ke kosmetice.Až v březnu jsem objevila blogy zabývající se kosmetikou a líčením a totálně jsem tomu propadla.Koukám asi na 100 blogů jsem tím posedlá a mám seznam kosmetiky,stále se rozšiřující,kterou chci vyzkoušet.Díky blogům jsem zjistila,že existuje nějaká podkladová báze,kosmetika MUA nebo zapečené tvářenky.Jedno obrovské mínus je věčně prázdná peněženka po častých návštěvách drogérií.Myslím,že kosmetika bude mou závislostí už napořád.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sledujem ako Kristín :)
    email : naramky.priatelstva.4ever@gmail.com
    Takže môj vzťah ku kozmetike .... Musím sa priznať že na kozmetiku moc míňam .. :P či už teľovú ,pleťovú alebo dekoratívku :) A pretože mám zatiaľ iba 16 rokov, veľa ľudí kvôli tomu reptá ... Ale môj názor je, že každý si môže peniaze míňať na čo chce, moje kamošky si kupujú cigy a chľast a ja zase toto , heh :)
    A vzťah ku nej mám dobrý, líčim sa každý deň ( okrem víkendov, cez ktoré nikde nechodím) a robí mi problém ísť von nenalíčená, pretože mám problémy s akné a jazvičkami po ňom :/ Moc ma to mrzí, ale cez leto plánujem chodiť nenalíčená, na slniečko takže sa mi to určite zlepší, verím tomu :)
    S MUA kozmetikou nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, pretože keďže som neplnoletá nemám si ju ako objednať a ostatní v rodine tiež niesú ochotní :/
    A kozmetikou som v podstate viac menej závislá :) Keď si niečo vyhliadnem, tak potom na to dlho šporím až kým si to nekúpim :) A takisto sa stalo aj s kozmetickým kufríkom od Baumaxu :) A líčim sa už asi rok a pol (?) ak nepočítam špirálu, tú som objavila už asi v 12tich :D

    OdpovědětVymazat
  25. zdieľala som tvoju Giveaway tu :)
    https://www.facebook.com/pages/Ourpinkhellblogspotsk/525534817459979

    OdpovědětVymazat
  26. sleduji jako Tess V. :)
    te.vybiralova@seznam.cz

    Asi jako většina holek kosmetiku miluju a vděčím ji za sou krásu v ne příliš slavných dnech.. :D Ovšem spíše než kosmetikou se zabývám módou, přeci jen ta jde vidět už z dálky.. :D I když "zabývám" je asi silné slovo, mám ráda holčičí věci, ale na pohodlí nedám dopustit.. Ráda si pohrávám s doplňky, jelikož ty dokáží oživit každý outfit.. Hmm, když tak nad tím přemýšlím, tak tohle není originální odpověď vůbec.. sakra.. :D každopádně nebudu si tady vymýšlet a dělat z komára velblouda, když to tak není.. ;)

    OdpovědětVymazat
  27. SLedujem Ťa teda cez GFC ako Simona
    email: sima.slosarova@gmail.com
    Môj vzťah ku kozmetike? Tak ten je veľmi veľky a dobry... Ja totiž kozmetiku milujem, lenže asi ako každá baba, ktorá študuje, si nemôžem dovoliť kúpiť to, čo by som chcela a aj z toho dôvodu sa niekedy zapojím do takýchto krásnych súťaží. Mám kozmetiky tak akurát, samozrejme, nekupujem si tri špirály navyše, keď som rada, že mám jednu a že je funkčná :D takže si dokúpim novú, keď už dôjde. Radšej si kúpim nejaký ten lesk atď a samozrejme milujem laky. Mám ich asi 15 a bolo ich viac, ale ani to nevydrží naveky, preto som už vyschnuté a polovyschnuté povyhadzovala. Veľmi som sa potešila, keď mi sesternica na Vianoce kúpila paletu očných tieňov, aj keď nie je značková a niektoré tiene veľmi nemaľujú a nie sú pigmentované, e ich tam dosť a využiť sa dajú. Kozmetika...to je moje. No a čo sa týka módy...Tak do tej som ja blázon. Nechcem tu písať nejaké chválospevy, že milujem aj to aj hento na čo si sa pýtala, ale je to proste tak. Len čo sa týka módy, je to tiež v peniazoch...študujem a ked si konečne ušetrím peniažky, tak má narodeniny ocko, mamka, priateľ, najlepšia kamoška...a potom prídu Vianoce, nejaké to výročie, Valentín, v lete si človek dopraje kúpalisko alebo čo a v škole nejakú kávičku na prebratie...takže je to ťažšie a znovu sa nemôže človek tak dobre realizovať ako by chcel. Ja som minule naďabila na skvelé zľavové a pekné veci, takže som to hneď využila, neváhala a kúpila som si asi 6 nových vecí a kabelku a som normálne rada, že mám konečne niečo viac nového :D No a na bižuteriu som maniak tiež... Keď už všetko tak všetko nie? :D haha Ja totiž som jedna z tých báb, ktoré sú "dievčenské"...niekedy, keď vidím nejaké dievča, ktoré sa neprimaľuje ani sa nejako neoblečie alebo nosí stále len nejaké zvláštne nohavice :D, pýtam sa sama seba: "prečo??" ved niekedy dievčatu stačí tak málo a urobí to riadnu zmenu..a tá kozmetika a oblecenie su taka záľuba pre dievča.. Vždy ma poteší, keď mi priateľ povie, že som si dnes pekne nalíčila očká :D alebo som dnes "kočka" :D to ma zahreje normálne pri ♥ a potom sa mi chce pre neho vždy vyparádiť... Ach.. no končím svoju litániu.. :D Dosť bolo, keď raz začnem niet potom konca kraja :D

    OdpovědětVymazat
  28. Sleduju pod jménem Dený Simerská a pod stejným jménem sdílím, mail mám dazzlinka@gmail.com

    Jinak nikdo nemá větší vztah ke kosmetice jako já!! :D pamatuju si, když mi byly tak 4 roky, možná pět a ježíšek mi donesl první šminky.. růžový,zelený,fialový a modrý stíny, sytě růžový tvářenky a takový zasunovací rtěnky, řikala sem jim matěnky, protože sem neuměla R :DD strašně sem se zmalovala do školky. No.. připadala sem si spíš jako princezna! :D pak jsem krad...teda.. pučovala :D šminky od mojí mamky a schovávala je do knihovničky a tajně se malovala, ale stejně to vždycky poznala :D Pár let uběhlo, já si začla kupovat svoje a zkoušela, zkoušela a trénovala jsem a ted líčím nejen sebe, ale kamarádky a známé na plesy a všichni jsou spokojené :)) denně projíždím weheartit pro inspiraci a líbí se mi fotky, kde maj plný koš líčidel od známých značek, milion barviček..!! <3 už i já to nemám kam dávat, ale stejně bych si jednu z paletek strašně přála! :P s MUA ještě zkušenosti nemám, hned bych líčení vyfotila, napsala článek o paletce a zmínila bych i tvůj blog :)
    Měj se krásně a pozdravuj číííču!! ta moje mi leží na břiše a brání mi v psaní, potvora :D

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. sleduju tě jako tatranka. a nevím, dřív jsem se skoro vůbec nemalovala, ale pak se něco změnilo a teď už je to skoro i koníček, co mě dost baví:D kofeinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. sledujem a pridala som odkaz na svoj blog :) sona.capekova@gmail.com

    moji rodicia boli trosku konzervativnejsi, takze som sa k liceniu dostala az na strednej a iba pocas internatu - o to viac som sa potom vyblaznila :D
    paci sa mi aj vyraznejsie licenie, ale po takom siahnem skor vynimocne :)
    o par tyzdnov sa idem vydavat a chcem sa namalovat sama, takze ta paletka by ma velmi potesila. snad ma kocka vylosuje :D

    zaroven pozyvam na moju GA tu: http://sunnysscrapworld.blogspot.sk/2013/02/giveaway-bershka-saticky.html

    OdpovědětVymazat
  32. Takže ahoj :) Sleduji Tě a dala jsem like pod jménem Šárka Poláků na fb, takže přidám ještě jeden komentář :) Na tomto blogu jsem zanechala komentář u článku o limitované edici snow jam od Essence :) A můj vztah ke kosmetice? No..
    Pamatuji si na svojí uplně první řasenku. Byla od Miss Sporty, celá v modrém balení a byla voděodolná. Řasenka to byla šílená a kdybych jí dnes dostala do ruky, asi bych jí rychle někam zahodila. Tou řasenkou to začalo. K řasence přibyl lesk na rty, postupem času pudr a další řasenka. Pomalu ale jistě jsem začínala milovat kosmetiku a potřebovala jsem jí mít čím dál tim víc. Když jsme jednou odjeli k moři, přijela jsem domu s krásně dlouhými nehty, protože mi je mořská voda krásně vyživila a zpevnila. Takže jsem si koupila svůj první lak na nehty, byl neznačkový, možná i od vietnamců. Tak se k mé vášni přidali ještě laky nehty. Po čtyřech letech od těhlech začátků, mám dva plné šuplíky kosmetiky a plný košík laků na nehty. Já kosmetiku miluji. Jsem prostě holka se vším všudy.
    Dál bych ti tu chtěla napsat pár mých oblíbených produktů, ať se máš třeba čím inspirovat. Co se týče řasenek, rozhodně bych ti doporučila Scandal Eyes od Rimmelu. Ač se to na první pohled nezdá, řasenka dodá obrovský objem během krátké doby. V porovnání s ní je novinka od Maybeline (Rocket Volume) uplná nicka. Mezi make-upy stavím na první místo Wake me up, taktéž od Rimmelu, i když raději používám BB krémy. Hlavně ten od Garnieru(doporučuji komukoli, kdo nepotřebuje moc velké krytí, ale potřebuje hebkou a zdravě vypadající pleť). Rtěnky mám ráda od Max Factor nebo lacinější formu od Essence (pro přirozený lesklý look doporučuji odstín In the nude). A lak na nehty? Kdybych měla vybrat jen jeden, opravdu jen jeden bude to červený dlouhotrvající lak od Dermacolu. Takže to jsem já, můj vztah ke kosmetice a pár typů, které bych dala komukoli, kterého třeba zajímají oblíbené produkty cizích lidí.
    Poslední věc kterou bych chtěla o sobě říct je ta, že jsem blázen do vlasové kosmetiky. Zvláště od kosmetiky od LUSH! Kdokoliv, kdo potřebuje svoje vlasy 100% uzdravit a vyživit tomu doporučuji čerstvou ručně vyrábenou kosmetiku od Lush. Doma mám 4 výrobky - masku, kondicionér a dva šampony (cenově se každý z produktů pohybuje kolem 400 Kč) a nemůžu si je vynachválit! Vlasy si žehlím každý den a díky Lush je nemám vůbec zničené! Takže můj poslední mega tip na kosmetiku, ať už vlasovou je značka čerstvé kosmetiky - LUSH. Stránky lushcz.cz :) Doufám, že ti něco z toho k něčemu bude :)
    Máš moc hezký blog a na závěr zanechávám můj mail :)
    polisa@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  33. Zanechávám druhý komentář za to, že jsem dala pod jménem Šárka Poláků like na fb stránce :)
    polisa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Budu upřímná - občas jsem na tvůj blog klikla, ale tahle giveway mě nalákala natolik, že si tě přidávám do sledovaných blogů :)

    Já a kosmetika? No, vlastně dost žiju z toho, co dostanu od sestry, mámy a kamarádek - hlavně co se pečující kosmetiky týká. Moje neschopnost mě "donutila" sledovat kosmetické blogy a jen díky nim si ve svých pětadvaceti konečně umím namalovat linky (huráááá!)
    Vzhledem k mým neznalostem o kosmetice nebloguju...můj bloček je snůška blábolů z mého každodenního žití :)

    Ju a co se mi fakt líbí, je to kočičí losování! Zdokumentuješ to?
    Tak třeba mě kočka vylosuje ;) a když ne, tak že ji já a moje kočky moc zdravíme :)

    zakralikem@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj sleduju.email je kiki.brezova@seznam.cz

    No kosmetika, jsem takový veliký blázen do kosmetiky, možná až moc velký :D sleduju asi tisíc blogů, hrozně moc youtuberek.... A to se projevilo i na tom, že jsme si se sestrou založili o kosmetice i blog :D(njn máme to v rodině :D) Mimochodem je to mybeautypineapple.blogspot.cz :D. No, musím se přiznat, že mám ráda jak drogerkovou kosmetiku tak i tu "dražší". Myslím si ž e se v drogerii najdou úžasný kousky, např: Maybelline tak na tu nic nemá, jsem jí věrná a miluji jí. Co produkt tak mě nezklamal, ale zase jsem odpůrce Astoru, takže to je individuální :D A pak toužím po Benefitu :D Ale mám moc moc ráda rtěnky od Lancome. Musím se přiznat, že když je kolem něčeho velký humbuk tak mě přejde zájem o ot. Proto se mi nelíbí řasenky od Lancome... Mám zálusk na rtěnku od MAC, protože si myslím že to i za tu cenu stojí, miluju stíny odd urban decay, lepší stíny prostěě neexistují, jsou dokonale pigmentované, drží a ty barvy..... kdo má nebo vyzkoušel, chápe... :D Hrozně bych chtěla zkusit kosmetiku z internetu, ale za 1. bojím se toho a za 2. nechci platit poštovný :D Ale nad MUA slintám už dlouho, připomíná mi to sleek :DAle to byla dekorativka. Z pečující mám ráda micelárku od Biodermi(měla jsem jí dříve než začel poprask a budu jí mít až přestane :D) Ale ty její krémy...nevím nevím. Jako je mi příjemné že nejsou parfemované atd, ale žádný zázrak podle mě. Pak se musím přidat k většině...LUSH :D. To je vám taková slast :D a když si tam něco kupuji tak si připadám fakt dost dobře, jednak jsou strašně milé ty prodavačky a jednak, není to zrovna levná záležitost, že? No ale Nivea snad nikoho nikdy neurazí, já na ní vyrůstala :D :D Ještě na závěr bych zmínila Yves Rocher(to je mmožná ovlivněný tímm že je to fr. značka a já Francii miluju :D), ale vyzkoušejte jejich tablety do koupele :D Achjo tak teď to určitě nevyhraju, protože si to ani nepřečteš jak je to dlouhý :D njn, ale jak jednou začnu o kosmetice, nedám se zastavit :D tak se omlouvám :D Jinak super náppad s kočičim losováním, určitě to bude sranda :D

    kiki.brezova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Určitě jste všichni znali v dětství ten pocit, když se sbíraly nálepky, známky nebo něco takového a museli jste toho mít co nejvíc, aby jste ukojili tu svoji touhu po drobnostech, které si můžete prohlížet až donekonečna. Vždycky sem si ráda takový malý blbosti prohlížela a byla jsem strašně ráda, že to mám. Teď prožívám takové období s kosmetikou, na kterou mě dovedla kamarádka ze třídy, která je teď momentálně Oriflame poradkyně. Začala jsem se o kosmetiku zajímat nejdřív z toho důvodu, že sem ji vždy viděla s dokonalými nehty a snažila jsem se ji napodobit. Laků jsem sice měla spousta, ale moje nehty se neustále třepily a lámaly, a tak mi poradila, že si mám koupit od Oriflamu takový výživový lak na nehty. Opravdu mi to pomohlo, a tak se stala kosmetika mojí vášní. Oriflame jsem nikdy až moc ráda neměla, ale teď je můj vztah k němu o něco lepší. Možná to bude tím, že mám od nich více výrobků než obvykle a jsou fakt dokonalý. No a moje nehty jsou po tom přípravku o hodně lepší.(Jestli se chcete dozvědět víc, navštivte můj blog). Nejčastěji asi z pleťové kosmetiky používám hlavně Yves Rocher a Niveu. Zajímám se spíše o dekorativní kosmetiku než o pleťovou. Nevím, prostě mě pleťová tolik nezaujala jako dekorativní. Laků na nehty mám asi okolo padesáti, ale asi polovina z nich jsou takové ty z časopisů nebo nechtěné dárky. Dříve jsem si kupovala taky hodně věcí od Avonu, ale nějak už si od nich nic neobjednávám. Připadá mi asi jistější dojít si do drogerie a zkusit si nějaký výrobek než si ho objednat a potom to zbytečně nevyužít. Z e-shopů mám asi nejraději ELF(možná to bude tím, že jsem nikde jinde neobjednávala, ale zase jsem hodně slyšela). Abych řekla pravdu, jediné co do školy a tak používám je make up, pudr, řasenka a linky. Nevím proč, ale stačí mi to. Rtěnky mi moc nesluší, protože mi přijde, že mám moc plný rty a málo výrazný oči, a tak zvýrazňuji hlavně oči a ne rty. Co jsem začala experimentovat, tak ze stínama, ale moc jich nemám, a tak nemůžu moc zkoušet. Už mi připadá, že je komentář dlouhý a je dokázaný, že dlouhý věci si lidi moc nečtou, tak radši končím :D
    PS: Doufám, že vyhraju!!

    moncasotek98@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. sleduji :). Můj vztah ke kosmetice a módě? .. jéj tak o tomhle tématu bych mohla psát eseje, ale pokusím se to srhnout do pár řádků, protože jak jsem koukala tak těch sloháků to máš dost a myslím, že se to dá i shrnout :). Jelikož mi asi až moc záleží na tom, jak vypadám, co mám na sobě, jak jsem namalovaná atd., tak je pro mě móda i kosmetika opravdu strašně moc důležitá. Jasně není to nejduležitější věc na světě, ale je to pro mě prostě důležité, bez nalíčení bych prostě ven už nešla. Ale musím říct, že kosmetika je pro mě asi důležitější :). Jediný problém co mám s tím vším je to, že jsem student a peníze na hafo kosmetiky opravdu nemám, takže mám prostě většinu věcí po jednom a né po 50 jako většina ostatních a na všechny paletky od MUA koukám tak dva měsíce :). Je mi jasné, že asi bude hodně lepších lidí, kteří budou mít lepší "cosmetic story" :D, ale třeba se na mě rondom slituje :D :). mail: nela.brezinova@seznam.cz ... btw: máš moc pěkný blog :) jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  38. Sledujem tu aj na FB :)
    natalkaivankova@gmail.com
    Poviem ti,že zbožňujem módu.Rada nakupujem..Ale bez peňazí sa to nedá.KOnčím teraz základnú a neviem kde mám ísť...Hoci ma baví móda,nechcem byť návrhárka alebo niečo také..Mám veľab ižutérie,kozmetiky málo ale za to veľa lakov na nechty a veľa oblečenie :D

    OdpovědětVymazat
  39. Sledujem tu aj na FB :333
    paneska.sulanova@gmail.com
    Takže móda môj život ♥ Určite, to nieje len o peňaziach, ale treba mať aj vkus a podobné :)) čo by som povedala, je asi to že ma to dosť baví nato aby to boli len moje hobby :) tiež mám blog a viem aké to je :ň môžem ty len povedať už len to že zmysel pre život mám ♥

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji te pres google, prezdivka eL.
    Jinak komentar jsem zanechala, kdyztak pro overeni ;) http://lovemystylee.blogspot.cz/2013/01/china-glaze-first-class-ticket.html#comment-form
    mail: lenka.hadravova@seznam.cz

    A ted teda samotna otazka :) Asi tak, je mi 20 a asi jako kazda divcina tak nejak modou, kosmetikou atd ziju :) Ale zase nejsem fanatik. Napr.blog zadny nemam, ale rada surfuju po netu, mam par oblibenych blogerek a pri jejich videich atd se muzu priucit necemu novemu :) Jsem pak rada, kdyz se mi napr podari podobne liceni atd. Liceni mam rada, je to moje kazdodenni rutina, da se tak rici :) Pouzivam normalni drogerkovou kosmetiku, ale napr tyto paletky MUA jsou mym snem uz dlouho :) take pak jeste štětce Sigma. Nejde o to, že by to snad mělo byt soucasti kazde divky dnes, protoze o tom hodne blogerek bloguje... Ale rada bych vyzkousela neco noveho, kvalitniho, pekneho :))

    OdpovědětVymazat
  41. Na módě a líčení mám ráda, že se každou chvilku mění. Sleduji trendy a jsem ráda když si mohu něco in koupit. Blog si vedu ale osobní, nechci nikde na netu uveřejňovat fotky mého obličeje, ale nic proti nikomu. Líčení jae asi můj největší koníček a někomu může připadat, že se líčím možná trochu výstředně, ale co. Fantazii se meze nekladou. Doma žádné až tak kvalitní kousky líčidel nemám. Bohužel nemám rodiče kteří by mi to dopřáli :-) Přesto se snažím se svým líčením udělat dojem. A doufám, že se mi to i daří, o tuto paletku bych moc stále. A tak doufám, že se na mě jednou usměje štěstí a já budu vyhraju takovou skvělou věc. Jak už jsem psala mám ráda originalitu a tak má ráda i DIY, ale spíše než to tak šiju. Už jsem si ušila takové ty šaty s krajkovým vrškem, různé topy a tak. Ale ráda vyrábím různé náramky či náušnice. Líčím se ráda ale ještě raději mám dokonalé nehty, kreslím si na ně různé věcičky a fakt hodně se s nimi piplám, odměnou za to je jak je všichni obdivují. TAk to je asi vše co bych mohla napsat, teď budu čekat jestli se mi vyplní mé tajné přání.

    OdpovědětVymazat
  42. přidávám ještě mail, nějak jsem se rozepsala a zapomněla na něj kackazdralkova@gmail.com
    Tohle je i můj druhý komentář

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj,
    Můj vztah ke kosmetice je pozitivní a moc. Taky kdyby ne asi se nezabívám kosmetickými blogy. Miluju když příjdu do drogerie a zapomenu na vše, nechám to prostě před DM a jdu, jen já moje fantazie a peněženka, vybíráme. Nejsem dost "velká" na líčení, ale baví mě to, MOC! Ách jo, co bych dala za to někdy mít něco lepšího jako třeba Benefit nebo tak. Jen bych chtěla vědět o jak moc je to lepší než drogerie. Aco mám ze své sbírky nejraději? Nejvíc miluju svůj pudr rimmel stay matte a bronzer od essence. A na čem ještě ujíždím ? Na lacích na nehty!:D Miluju všechny barvy a všechny kravinky okolo nehtů !! :D Snad se mi poštěstí vyhrát, protože jsem si jednou chtěl z MUA objednat ale něco mi pořád blblo..
    makyna.polakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. A můj 2. komentář je tady :) Dala jsem LIKE na stránku.

    OdpovědětVymazat
  45. sleduju :) Můj vztah k modě je asi takový, že si strašně ráda nakupuju nové věci, ale mám tak nějak svůj styl a neřídím se jenom podle toho co letí. :) A kosmetiku naprosto miluju :3 Asi od září minulého roku sleduju všechny možné blogy o kosmetice i modě, strašně ráda si v drogériích vybírám, a to nejen z dekorativní kosmetiky, ale i z tělové a tak :) škoda jen, že na kosmetiku a modu nemám tolik peněz, kolik bych chtěla :/ Jinak máš strašně hezkej blog, jen tak dál :) Měj se krásně.
    email: lenkasebrankova11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. ešte som zdieľala:http://www.facebook.com/vik.ppop
    vik.ppop@gmail.com
    :)

    OdpovědětVymazat
  47. jednoducho milujem módu, kozmetiku, a všetko s tým spojené :)
    MiuskaJ@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Konečně sleduji. Dřív jsem k tobě už několikrát nakoukla (dokonce si mě i inspirovala k nákupu laků na nehty, za což teď opožděně děkuju :-)), ale blogy si moc do sledovaných nepřidávám (když teď nad tím přemýšlím, tak vlastně ani nevím proč, může mi to někdo vysvětlit?! :-D). Takže proto to slůvko konečně.
    A teď už k samotné otázce. Já a kosmetika? Ale ano, samozřejmě se kamarádíme. I když několik nedorozumění mezi náma už proběhlo. Vysvětlím. Hned první velké nedorozumění nastalo v mých cca 12 letech. Bylo to období, kdy jsem na sebe začala víc koukat a myslela si, že rtěnku, stíny, make-up stačí jen nějak rychle napatlat a já rázem budu největší kočka. Jeden den jsem se tedy vydala na tajnou misi, jejímž cílem bylo vykrást mamčiny zásoby. Mise byla úspěšně splněna a já se mohla vesele "zkrášlovat". Jejda, holky, kdyby jste mě viděly, jak já pak vypadala! Velké fialové modřiny okolo očí alias kouřové líčení očními stíny, černé obočí (ano, použila jsem na něj normální černou tužku na oči), tvářičky horší jak Marfuška, rudá rtěnka rozpatlaná všude okolo pusy, no hrůza hrůz (ale stejně jsem si tenkrát přišla jako machr! :-D). No, co budu povídat, dostala jsem pěkně vynadat a kosmetice jsem se potom nějakou dobu radši obloukem vyhýbala. Potom jsem začala dostávat řasenky, lesky.. a má vášeň se (znovu) rozjela na plno. Nedá se přímo říct, že bych bez kosmetiky nemohla vydržet, klidně si užiju flákací nekosmetický den doma (a na pustý ostrov bych si jí s sebou taky nebrala), ale když on ten pocit, mít nový výrobek, zkoušet ho.. je tak krásný!
    A móda? No jéjej, to je snad ještě horší než kosmetika! Stačí si říct, že už si žádné oblečení vážně kupovat nebudu a hned za 5 minut narazím na něco, bez čeho už prostě nemůžu žít :-D Naštěstí jsem svůj styl nikdy nijak výrazně nezměnila a proto se mi většina věcí, co mám, líbí vlastně pořád. Mám tak moc ráda doplňky, dokážou celý model úplně změnit a pozvednout ho na jinou úroveň. Bohužel musím uznat, že jako chronický nestíhač jsem ráda, když se stihnu jakž takž obléct a v tom chvatu si nevezmu každou botu jinou (aano, mluvím z vlastní předešlé zkušenosti :-D), takže doplňky často zanedbávám. Teď mě napadá, že jako malá jsem spáchala podobný nájezd na oblečení stejně jako na kosmetiku, už takhle můj komentář ale zabírá až moc místa, takže tuhle historku sem radši psát nebudu :-D Takže už toho mojeho psaní nechám :-)
    sindelpavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. A ještě jsem dala like na stránku, tak přidávám druhý komentář. Tentokrát už opravdu krátký :-D
    sindelpavla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  51. 1. Jsem - martina.16p@gmail.com
    2. like - M. Pecinov*
    3. Ok, napíšu :)
    4. Můj vztah ke kosmetice - i když je mi 18 let, tak se nijak moc nelíčím. Každý den jen pudr, když jdu do kina nebo ven tak i řasenku. Jinak nehty si lakuju, jinak by se mi lámaly :( Nakupovat chodím cca 1 do měsíce, ale poslední dobou nechci utrácet, tak nakupuji spíše ve slevách ...
    Blog mám, ale poslední dobou na něj nemám čas :(
    5. martina.16p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Já jsem tvůj sledovatel už dlouho. Moje první zážitky s kosmetikou byly otřesné. Vždy jsem se jen ze srandy doma líčila s kamarádkama, ale jednou mi kámoška řekla, že vypadám úžasně a že bych s tím měla jít do školy. No a já šla! No tak naše komunistická učitelka tam na mě hrozně ječela a ještě žalovala mámě :D To mě od kosmetiky odehnalo skoro na 5 let. Až na podzim minulého roku mi kamarádka představila petralovelyhair a já tomu propadla :) No a teď mám 3 poličky plné kosmetiky a 2 šuplíky laků na nehty. Líčím se hodně výrazně, hlavně co se rtů týče, rtěnek mám okolo 60ti. Co se týče pečující kosmetiky tak fandím lush a a yves rocher. A móda? No v zimě asi moc na výběr není. Nosím ryfle kabát a sněhule.
    Blog nemám takže nebloguju, ale kdybych blogovala, tak by to bylo určitě o kosmetice a módě.
    klarky.noty.daskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Sleduji . :)
    Moje první začátky byly takové, že mi máma koupila první lesk na rty.Absolutně mi neslušel,ale co už,byl to prostě LESK !:D pak jsem zázrakem zabloudila na youtube a tím to začalo.Natrefila jsem na GetTheLouk a na podobné youtuberky. Samosebou, když řekla: ''Toto stálo nějaké pětikilo nebo tak něco'' . Moje reakce : Cože? Za jednu věc? :O . U nás byly přístupné pouze drogerie, takže tak. Do teď si pamatuji , jak jsem měla na nákup drogerie s kamarádkou 200 Kč a bylo pro mě drahé dát 200 za řasenku . Teď? Mě to líto vůbec není . :)Miluju ty věci sbírat a líčit se s tím jen tak doma. :D Spíše to beru jako svou radost. Ráda bloudím po drogerii a kochám se.:D DM ale bytostně nenávidím! Jsou tam tak nepříjemní hlídači... -,- A móda? miluji elegantní styl! :)Doteď si pamatuji jak jsem začala do módy vcházet. Mé TOP obchody jsou ''HáeMko'' , Terranova apod. :) prostě miluji za to utrácet. :)
    justynabrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Sleduji jako Naty Sweet.
    Blog bohužel nemám,protože času je velmi málo..:/Ale můj vztah ke kosmetice?Jako každá dáma se snažím být co nejkrásnější.Bohužel si nemůžu dovolit bůhvíjaké drahé zkrášlovátka,tak zkouším vymáčnout co nejvíce i z těch levnějších.Vzpomínám si na svoje první oční stíny a tvářenku.Byly to takové šmejdy,ale dostala jsem je od babičky k narozeninám,když mi bylo tak osm.Měla jsem je až donedávna,než jsem se je rozhodla vyhodit,ale teď toho lituji,protože jsem si je radši měla schovat...
    Řídím se ale heslem,že nejkrásnější make-up jsou zářicí oči a upřímný úsměv.:)

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Aničko.
    Můj vztah k módě i kosmetice se vyvíjel spolu s mou proměnou. Dříve jsem neměla žádné možnosti pěkného oblečení, byla jsem jednoduše řečeno tlustá. A co si budeme povídat, i v sebehezčím kousku bylo poznat každé kilo navíc. Minulý rok mi spolupracovnice doporučila stravování od Antonie Mačingové, díky které jsem prošla totální proměnou a která mi změnila život. Stravuju se takto už rok a je mi úžasně. Chci, aby se tak skvěle měly i všechny holky, které tápou a trápí se sami sebou, tak o všem píšu na mém blogu :) Mé a přítelovy před a po fotky http://lifestyle-of-simone.blogspot.cz/2013/01/nase-fotky-minulost-pritomnost.html .. A díky této fyzické i psychické proměně jsem se začala více zajímat o módu - najednou bylo tolik možností!! :) Zamilovala jsem si tyrkysovou barvu a galaxy vzor, které okupují můj šatník nejvíce. Už žádné schovávání ve volných černých věcech, ale pěkné vypasované barevnější věci. A to samé i s malováním. Dříve pouze linka a trocha korektoru, teď si dávám i zdravíčka a dávám si záležet vždy na krásných upravených nehtech v přirozených barvách. A v neposlední řadě jsem se stala závislá na rtěnkách. Nejvíce používám bronzovo-hnědé a červenou. Dříve bych vypadala jako koule s červenou pusou, zato teď pěkně rty podtrhnou tvar obličeje a rozzáří úsměv :)

    sleduji tě jako simonka-td a můj mail je simonka-td@seznam.cz
    kdybys chtěla, můžeš se mrknout na mou GA a zúčastnit se ;)

    OdpovědětVymazat
  56. A like na stránce jako Simona Cahlová :)

    simonka-td@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Sledujem :) Máš fakt super blog :)Na svoj vek si velmi úspešná v blogovaní prešla som si tvoje články a sú skvelé...Najviac ma zaujal ten na tvoje rúže kdežde milujem červenú farbu na ústach.A GA si vybrala velmi dobrú a naozaj aj drahú,strašne sa mi páčia tie farby...paletku Mua som ešte nemala a rada by som ju vyskúšala :) Like som dala aj na tvojej stránke.Môj vzťah ku kozmetike je velmi kladný.Myslím že som ako každá dáma ktorá ma rada kozmetiku.Už ako malá som požívala maminu kozmetiku.Fuuu o tom aký je moj vzťah ku kozmetike?Z toho by bola kniha hrubá ako Harry Potter.Mám 16 rokov a ku kozmetika som sa dostala bližšie cel bloggerky a ich recenzie.predtým som používala do školy iba púder a špirálu.Za kozmetiku sa snažím minúť tak primerane ale za kvalitu zaplatím aj viac.Milujem kozmetiku ♥ Ale moja najoblubenejšia kozmetika je asi Essence.Myslím si že je zbytočné mínať celý majetok na drahú kozmetiku.Niečo o mne:Som začínajúca blogerka a blogujem tak ako aj ty o kozmetike,dúfam že ma navštíviš a zanecháš aj nejaký koment čím by si ma potešila :) http://blogofcomestic.blogspot.sk/ Tak už len si držať palce :) To by bola moja prvá velká vyhra ;) A ked nevyberieš ty môj koment tak dúfam že aspon tvoja mačička :) Mohla by si dať fotku :)
    Môj e-mail je 2kikina235@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  58. Myslím, že můj vztah k módě se neustále vylepšuje. Jako mála jsem si moc nevybírala, co budu nosit, pak jsem začala určovat svůj styl... a teď si vybírám i klidně dražší kousky do šatníku, které prostě mají šmrnc. Vybírám si vždy takové kousky oblečení, které jsou neobyčejné, třeba svetr nemá zip úplně uprostřed, šaty mají elegantní střih a více barev apod.
    Chci být jedinečná, originál a mám svůj styl :) život je přece jen jeden, tak proč se neodlišit?

    jesterecka(@)email.cz

    OdpovědětVymazat
  59. like FB Oli Koli
    jesterecka(@)email.cz

    můj vztah ke kometice - mám ji ráda, kupuji si kvalitní značky a vybírám vždy nějaké praktické barvy...

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj :)
    Giveaway je opravdu povedená a to právě proto, jak úžasné věcičky kosmetika dokáže. Někdy jsem ráda "přírodní", ale když mám možnost nejraději bych zkoušela co všechno ze sebe dokážu vykouzlit. Díky kosmetice a módě ze sebe může každá holka udělat jak něžnou, roztomilou slečnu, tak vášnivou a nespoutanou sexy krasavici. Ty proměny jsou někdy až neskutečné a já se nikdy nemůžu rozhodnout jen pro jeden vzhled.
    Proto miluju podobné paletky díky kterým je tolik možností.. :)

    Přeji hezký den a mnoho úspěchů na Tvém super blogu.
    Nicca,
    gavlasovav@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Sleduju. Můj vztah ke kosmetice je pozitivní a moc. Kosmetika je mou vášní už skoro 10 let. Začalo to řasenkou, potom následovala tužka na oči a pak přišly na řadu lesky. Těch mám teď okolo 60ti. Pak rtěnky. Mám ráda rtěnky od Lancome a Channel.Ale až v březnu jsem objevila blogy zabývající se líčením a totálně jsem tomu propadla. Od té doby se líčím denně a docela výrazně. Moje nejoblíbenější značka je Rimmel, obzvlášť ta nová řasenka Scandaleyes. K tobě jsem už párkrát nakoukla a inspirovala se nákupem laků od China Glaze. Co jsem viděla tvůj článek o senzaboxu přemýšlím, jestli bych si ho taky neměla pořídit :) Co se týče módy, tak ti toho moc neřeknu. Já si natáhnu triko, džíny, mikinu a tenisky a mám hotovo. Bižu nosit nemůžu, jsem na všechno alergický, ale mám dírky, tak mám tečky z bílého zlata.
    Zatím nebloguju, ale mám to v plánu. A myslím, že MUA paletky by byli dobrý rozjezd :)
    ginyhail.gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. a dala jsem like na facebooku, tak přidávám druhý koment

    OdpovědětVymazat
  63. romana.vl@seznam.cz
    přidávám si tenhle blog do záložek! moc pěkný :)))

    OdpovědětVymazat